Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Přívěsy

Datum vložení: 18.03.2024 / Datum platnosti: 01.04.2024

Základní informace

Společnost ZLT auto a.s. nabízí Přívěsné oplenové vleky WILD jsou určeny pro připojení za oplenové vozidlo a slouží k odvozu dlouhého dříví od 6 do 14 m délky. Při kombinaci oplenové odvozní soupravy s vlekem je možný odvoz i kratšího sortimentu dříví za použití klanicového koše, který je vsazen mezi opleny. Vyrábíme dva typy oplenových přívěsů WILD. Oplenové vleky WILD jsou schváleny Ministerstvem dopravy a spojů ČR pro provoz na pozemních komunikacích. Vleky WILD jsou schváleny také dle EHK pro provoz v zemích EU + PL, SR, H a států bývalé ruské federace.
Oplenový přívěs WILD - listová pera + ABS
Dvounápravový oplenový přívěs WILD s užitečnou nosností 14.000 kg a teleskopickou ojí je určen pro odvoz dlouhého dříví v soupravě. Podvozek je na nápravách BPW odpružených listovými péry. Brzdová soustava je vybavena systémem ABS WABCO, která plně komunikuje s vozidlem. Vlek je schválen Ministerstvem dopravy ČR.
Oplenový přívěs WILD - vzduchové měchy + EBS
Dvounápravový oplenový přívěs WILD je určen pro odvoz dlouhého dříví v soupravě. Podvozek je na nápravách BPW odpružených na vzduchových měších. Brzdová soustava je vybavena systémem EBS WABCO.
Více najdete v příloze inzerátu a na webových stránkách firmy.

Adresa a kontakty

ZLT auto a.s.
IČ: 26820978
Karáskova 2311/2,Krnov,794 01
Telefon: +420 554 614 664
E-mail: zlt@zlt.cz
WWW: www.zltauto.cz