Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Penzion Minor ubytování České Budějovice

Datum vložení: 19.06.2021 / Datum platnosti: 19.07.2021

Základní informace

Penzion Minor České Budějovice nabízí levné ubytování v komfortním dvoupokojovém apartmánu a jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích.

Ubytování České Budějovice patří mezi nejlevnější penziony ve městě a okolí a je vhodné pro rodiny s dětmi, dovolenou na Jihu Čech i pro služební cesty a pracovní skupiny.

Pokoje i apartmány v penzionu Minor České Budějovice mají vlastní WC, koupelnu se sprchou, LCD televizi se satelitním příjmem, ledničku, v některých pokojích je mikrovlnná trouba, varná konvice a nádobí.

Levné ubytování nedaleko centra města i výstaviště České Budějovice, v okolí se nachází koleje VŠTE, firmy Robert Bosch a pivovar Budvar.

Pobyt v penzionu Minor České Budějovice lze využít pro levné dlouhodobé i střednědobé ubytování firemních pracovních skupin.

Ubytování v soukromí České Budějovice nabízí snídaně v restauraci, parkování osobních i dodávkových automobilů. Bezpečné parkování na uzavřeném a monitorovaném parkovišti.

Adresa a kontakty

Penzion Minor s.r.o.
IČ: 28138601
Jaroslav Srba
Školní 8,České Budějovice,37010
Telefon: 387314949
E-mail: info@penzionminor.cz
WWW: www.penzionminor.cz